Tänään oli taas niin hieno ilma että,  päätimme mennä koirien kanssa pellolle .Ja  kun mulla on maanantaisin vapaata (pakkoloma)  : Niin kerkiää ja jaksaa. Siellä koirat  saa temmeltää ja juosta , paitsi väinöViaton joka on niin viksu ! ettei viitsi  noitten hössöjen   kanssa juosta .

Pommilla ja jojolla oli ainakin hauskaa ,, Varsinkin jojolla, joka on pommin kaulassa kiinni jatkuvasti .  Pommi kun on niin kiltti ettei viitsi suuttua toiselle , vaikka pikkusen mieli tekisi > ehkä pommi vielä joskus   Tukittuvoisi vähän löylyttää joposta , :) jos saisi kiinni .Klink Klink (raha)

Peltoleikin jälkeen oli vuorossa kelkkailua , pommilla ja jojolla .

Ensin oli pommin vuoro. Käytiin semmoinen pieni lenkki , kyllä oli kivaa pommi veti ja mentiin  Yllättynytlujaa.   Tehtiin sama lenkki jojon kanssa .Joponen juoksi kans hyvin lujaa ,, vähän haittas pommin hajut  > kun niitä täytyi haistella välillä .  Muuten oli hyvä juoksulenkki, aattelin kerran viikossa vedättää pommia ja joposta niin tulisi vähän voimaa. 

Täytyisi ostaa uudet monot ja siteet suksiin niin pääsisi hiihtämään noitten koirien kanssa >. Väinökin voisi tulla mukaan voisi juosta omaa vauhtia perässä :O Se latu olisi ihan lyhyt kiertäisi ton pellon missä me aina käydään .