Tänään kävimme Kyrelin parkkipaikalla sunnuntai treeneissä , koirija oli taas mukavasti paikalla .Pusu

joposen kanssa otimme seuraamista , ja jättöliikkeitä sujui ja ei sujunut. Kari oli katsomassa .

Seuraaminen > oli ihan hyvää, nyt heilui kädetkin (aina kun muisti heiluttaa)Nauru hyvä

Istuminen > hyvä nopea

Maahanmeno > meni nopiasti maahan , luoksetulossa ei istunut ihka suorassa Tukittu ja änkes sivulle ennen käskyä . Uusinnassa minä tohelo tumppupää töppäsin , laitoin namin suuhuni Itku ja huusin joposta , voi perse ääni oli jonkun muun > arvaa tuliko no ei .  Eipähän auttanut , kun ottaa uusiksi , no niin nyt sujui > taas opin ei namia suuhun Nauru.

 Seisominen > ihan jees paitsi Kari katsoi joposta  niin jopnen otti muutaman askeleen perääni KELE , eipä mitään taas uusittiin . Nyt nätti seisominen > palkkasin taas joposen seisomisesta .                  Pikkuhiljaa täytyy ruveta ottamaan liike loppuun jos jojo kestäisi , että minä tulen vireen>   ja istuisi sitten vasta kun olen siinä seisomassa .

Noudot> jouduin ottamaan kolmekertaa   , minun mielestäni siirtyi liian nopeata sivulle ,  tokalla meinas varastaa (taikka varastikin ) kutsuin takasin ja odoteltiin pikkasen aikaa ennenkuin annoin luvan ! ei hyvä    uusittiin suoritus > nyt oli nätti nouto ja sivulletulo ihka nappi jees .

Eteenmeno > vein patukan jonka joponen näki ,, lähetin joposen niin minnekkä piti mennä ihan pihalla > nyt kari näytti patukkaa voi   k..e ei vieläkään  onnistunut . Kävinpä itse näyttämässä    no niin nyt onnistui , eikun koira autoon .

Kotio kun menimme > poikkesimme ottamaan vielä viestiharjotukset,  Lähetiin jopasen kanssa taas kävelemään, otimme vähän enempi matkaa mitä eilen .  Lähetin joposen ei tarvinnut kuin yksi käsky ,lähti nopeasti Karin luo > minä lähdin etenemään ,näköyhteyttä ei ollut!  huutelin Karille hän lähetti joposen , vitsi mitenkä lujaa se tuli JEES valmis viestikoira Klink Klink (raha)