Tänään oli lenkkeilyn vuoro, lähdimme jojon ja pommin kanssa lenkille < väinö sai jäädä kotio ,ei viitsi ottaa sitä mukaan   ettei ala ontumaan .                                   

Se on  nimeltänsä" postilenkki  "     kun me asutaan täällä maalla , eikä posti  tule meidän laattikkoon  kun viikolla! niinpä viikonloppuna se haetaan kahenkilsan päästä .  Tänään oli niin hieno ilma että päättettiin hakea se kävellen , siitä  tulee  viisikilsaa  kun tekee semmoisen pienen lenkin Silmänisku                              

Siellä tavattiin kolme koirakaveria , onneksi mellä on niin sosiaallisiaViaton noi koirat vaikka toiset tuli pihasta  Haukkuen   niin ei ne mitään välittänyt , hyvä niin kyllä niitä on kaikellaisia koiria  .Pienin ja nuorin koirista  (rotuna joku terrieri ) olisi lähtenyt mukaan , mutta omistaja isäntä tuli ja haki sen pois Itku Kyllä jojoa vähän harmitti olisi niin suloinen leikkikaveri ollut .   Ei voi mitään muuta kun matka jatkuu, ja siivoukset odottaa kotona antaa odottaa  Naurukyllä ne ehtii  kun kotio pääsee.

No niin kotona ollaan ja siivottu on , kyllä on mukavaa taas on puhdasta  >eikä yhtään ylimäärästä koirankarvaaPusu mistähän niitä tulee , kun ei ole yhtään ylimäärästä koiraa ? 

Nyt sitten rentoudutaan ja maistellaan hyvää punaviiniä Silmänisku