Kävimme sitten tuuloksessa kisoissa keskiviikkona , siitä pikkasen .

Oli hyvin kuuma ilma noin 30 astetta ,  ukkonen kävi pikkasen ja satoi kaatamalla hämeenlinnan kohdalla .  Itse tuuloksessa ei onneksi satanut ,kun alkoi tottikset . Kenttä oli ihan tienvieressä , ja oli santakenttä, joka pölysi . Onneksi kasteluauto kasteli sen ennen kun alkoi kisa . Tuomarina oli Jani Heinilä . Jojo aloitti toisessa parissa , paikalla makuulla pysyi hyvin .  Itse liikkeet sujuivat suhteellisen hyvin , seuraaminen olisi saanut olla tiivimpää . Ja pikkasen reakoi ampumiseen . Harmittava takaisku tuli hyppynoudossa ,  jojo ei nähnyt kapulaa  jonka heitin aika pitkälle , rupesi etsimään sitä ruohikosta  Ei muuta kun mennä näyttämään missä kapula on . Se siitä liikkeestä > Eteenmeno jäi pikkasen lyhkäseksi ja jojo meni maahan itsenäisesti . Pisteitä saatiin 75 ihan hyvin vaikka sössikin pikkasen.

Sitten oli vuorossa maasto , se oli seka metsää ja aikalailla satoi kun sinne ajelimme . Keppejä löysimme vain kolme  Jojon janalähtö oli ihan hyvä , mutta otti takajäljen . Laitoi lähtemään toiselle päin ,  ensin meni  hyvin mutta sitten kumma kiemura janalle  päin ja sitten tielle päin >  ennenkuin lähti kunnolla . Taas jäi kepin päähän koulari > Kepit olivat haapaa sekä pihlajaa mikä parasta olivat sentin vahvuisia >  Eikä  mitenkään vuoltuja ,  keppejen päähän oli laitettu jana numero ja sekä rasti erivärisellä tussilla . Kutonen oli numeroitu >  Jos jojo ei oisi suuhunsa ottanut keppejä , niin niitä ei olisi löytänyt . Kolme kertaa menimme jäljen ,, ei vain löytynyt mitään .   Myöhemmin saimme tietää että suunnistajat olivat olleet metsässä , se selittää jojon poukkoilun  Esineruutu toimi hyvin , alle kolmetoista sekuntia ja esine oli minulla   Pikkasen jäi harmittamaan ,, ettei sitä yhtä kepppiä löytynyt .

 

Torstaina oli vuorossa Rauma  > Itselläni ei ollut mitään viilistä mennä kun oli kuuma ja kosteeta, väsyttikin pikkasen .  Ilmeisesti koirakin oli ihan poikki .  Tuomarina Raumalla oli Maarit Rostedt   Ihan mahoton  tuomari, ikinä en hänelle mene jojon kanssa .  Kentälle kun mentiin niin jojo oli ihan kumma, läähätti ja oli kuin pienessä paniikissa Tuomarilla oli ilmeisesti alistava vaikutus , tiedä häntä .  Oltiin taas ekat siinä kun ilmottauduin niin huomasin että tänään ei tule mitään mistään , eihän siitä tullut . Vapaana seuraamisessa erkani aika kauas , ja korvat olivat luimussa niinkuin olisi peljännyt jotain .  Laukauksiin reakoi aika lailla  .  Istuminen sujui vielä hyvin , Maahanmeno ok luoksetuloon tarvitsi kaksi käskyä > oli muissa maailmoissa.  Noudot tasamaa kapulaa haisteli eikä tuonut ekalla käskyllä . Hyppynouto, kiersi tullessa, pikkasen luovutus vino. Kiipeeminen OK .  Eteenmeno lyhyt ja meni  itsenäisesti maahan . Paikalla olo lähti heti kun ammuttiin >Pisteet 58  Ikinä ei ole lähtenyt eikä reakoinut ampumiseen ,  > Maastoon ei menty tietystä syistä .   Jojolla alkaa nyt kilpailu tauko  ei ennen  juoksuja kisoihin , Kouluttamista , Kouluttamista Ampumista , katsotaan sitten